CRM-plattformen som hjälper ditt företag att växa

Det första CRM-verktyget för säljare, av säljare. Gör mer för att få ditt företag att växa.

Fullständig åtkomst. Inget kreditkort behövs. Används av över 100 000 företag.

Föredras av fler än 100 000 företag i 179 länder

4.5/5

4.2/5

4.3/5

4.5/5

4.5/5

4.7/5

Så här fungerar Pipedrive

Kom igång i 3 enkla steg

1. Konfigurera din pipeline

Skapa faserna i din försäljningskanal eller använd en befintlig mall. Lägg till dina affärer eller importera dem automatiskt från ett kalkylark eller CRM.

2. Följ utvecklingen

Få automatiska varningar och påminnelser för att hålla koll på affärerna. Försäljningsprognoserna uppdateras varje gång du flyttar en affär längs kanalen.

3. Automatisera tillväxten

Gå igenom analyser och använd AI-teknik för att lättare identifiera möjligheter till mer försäljning. Automatisera rutinarbetet och administrationen.

Förstärk ditt abonnemang med fler funktioner

LeadBooster

Fånga upp fler prospekt
Få fler prospekt med detta kraftfulla och användarvänliga verktyg för prospektgenerering.
Läs mer

Webbesökare

Se vem som besöker din webbplats

Identifiera vilka organisationer som besöker din webbplats, hur länge, hur de hittade dig och vad som intresserat dem.

Läs mer

Smart Docs

Hantera alla dokument på ett ställe

Centralisera hela dokumentationsprocessen genom att skicka spårbara offerter, förslag och avtal direkt från Pipedrive.

Läs mer

Campaigns

Skicka fantastiska e-postmarknadsföringskampanjer

Skapa och skicka anpassningsbara e-postkampanjer med proffsiga mallar utformade för att ge dig fler klick.

Läs mer

Utformat för att öka försäljningen

Mätbara resultat från CRM-programmet med högst betyg

93 %

Nöjda kunder i kundtjänst

Högst rankat CRM

För produktinnovation och användarnöjdhet

$85 md

I avslutade affärer för över 100 000 företag

Prisbelönt CRM-program

Pipedrive är erkänt som ett topprankat CRM-verktyg och fått 6 branschledande utmärkelser bara i år

Fler än 350 integrationer

Utöka möjligheterna med Pipedrive med hundratals appar och integrationer

Sätt Pipedrive på prov

Faktiska resultat och intäkter

Se hur företag som ditt har krossat sina försäljningsmål

Genererat 2,5 miljoner dollar i försäljning
Pipedrive är skapat för säljare. Det är den sortens programvara som bara fungerar – jag behöver inte försöka få den att fungera. Det gör den redan. Den är helt enkelt perfekt.

Tiffany LargieGrundare och vd, Largie Business Strategies | Försäljning | USA

Ökat intäkterna med 40 %
Att börja använda Pipedrives CRM är ett av de bästa besluten vi någonsin fattat. Vi har sett våra årliga intäkter explodera och utsikterna blir bara ljusare och ljusare.

Mitch WorkmanDigital Marknadschef, Big Dog Solar | Energisektorn | USA

Fungerar Pipedrive för mig?

Öka försäljningen och driv prospekten till din pipeline

Hur hjälper Pipedrives CRM-lösning mig att öka försäljningen?

Pipedrives visuella försäljningspipeline gör kundvården till en barnlek genom att ge dig koll på dina prospekt och hjälpa dig att upptäcka möjligheter, mäta viktiga aktiviteter, effektivisera säljarbetsflöden och fokusera på försäljningsmålen.

Automatiserade påminnelser och uppföljningar ökar produktiviteten och eliminerar repetitiva, tidskrävande arbetsuppgifter. Rapporter i realtid visar dina säljare och chefer vilka affärsprocesser som behöver prioriteras.

I genomsnitt ökar våra kunder antalet affärer med i genomsnitt 28 % det första året.

Välj ditt abonnemang

Användare har rankat Pipedrive som det CRM som ger bäst värde, är enklast att komma igång med och lättast att använda. Jämför våra olika abonnemang och välj det som passar dig bäst.

Visa priser

Fungerar Pipedrive för större team?

Ja! Pipedrives CRM-plattform passar såväl små som stora organisationer.

Vi ger ditt stora säljteam möjlighet att bli effektivare när det gäller kontakten med kunderna tack vare interaktiva CRM-funktioner som följer utvecklingen, automatiserar försäljningen, skapar prognoser, gör aktivitetsbaserad planering och tillhandahåller säkerhet i världsklass.

Större team kan även dra nytta av en egen kundansvarig som hjälper dem att få ut mesta möjliga av deras Pipedrive-konto, introducera nya teammedlemmar och lära sig de bästa metoderna för pipeline-hantering.

Många av våra stora företagsanvändare har fördubblat antalet kunder och sett sina intäkter rusa över 40 %.

Läs mer

Används av över 100 000 företag i 179 länder

Vanliga frågor om CRM

 • Vad är Customer Relationship Management (kundvård)?

  “Customer Relationship Management” – eller “CRM” – avser den teknik och de processer som en organisation använder för att hantera sina kontakter och relationer, såväl externa som interna. Dessa relationer kan vara med kunder, prospekt, förespråkare, investerare och jobbsökanden. Det innebär att även om C:et i CRM står för "Customer" (kund), så kan processerna och verktygen även användas för att hantera mycket annat. Läs mer i vår guide till vad ett CRM är.

 • Vad är en programvara för CRM?

  En programvara för CRM, även känd som CRM-program, -plattform eller -system, avser specifikt den teknik som organisationer använder för att hantera relationer och processer. Vanligtvis gör dessa CRM-verktyg det möjligt för användarna att följa sina aktiviteter, hantera kommunikationen med andra parter, mäta effekterna av sina och sina teams åtgärder och göra intäktsprognoser. De bästa CRM-programmen integrerar också med andra företagsverktyg, till exempel program för e-postmarknadsföring, dokumenthantering och webbplatsspårning.

 • Vad är CRM för marknadsföring?

  Även om CRM betyder samma sak inom marknadsföring som det gör inom försäljning brukar marknadsförare ha andra ansvar när det gäller kundvård. Dessa marknadsföringsaktiviteter innefattar att skicka och följa e-postkampanjer, generera högkvalitativa prospekt och hantera relationer med innehållspartners.

 • Hur väljer jag ett CRM?

  För att välja rätt CRM för ditt företag måste du göra efterforskningar och testa dig fram. Många CRM, även Pipedrive, erbjuder nya användare en 14-dagars kostnadsfri testperiod för att se om programmet uppfyller deras behov. Tre viktiga aspekter att tänka på när du letar efter det bästa CRM-programmet är användarvänlighet, introduktion och resultatintriktning. Du bör också kontrollera att din bransch kan använda det interaktiva CRM-systemet och att det kan skalas upp för att tillgodose företagets behov i takt med att det växer. Läs mer om hur du väljer det bästa CRM-programmet.

 • Hur kopplar man ett CRM till Facebook?

  Många CRM har inbyggda integrationer med Facebook. Du kan till exempel integrera Pipedrive med Facebook genom vår Marknadsplats-app. Du kan också ansluta CRM-plattformar till Facebook genom Zapier och andra integrationsverktyg. Facebook Lead Ads och Pipedrive, till exempel, kan synkroniseras så att du kan följa ditt prospektarbete i sociala medier i realtid.

 • Vilka appar kan jag ansluta till Pipedrive?

  Pipedrive integrerar med hundratals verktyg och appar genom Pipedrives Marknadsplats. Utöver Facebook och Zapier inkluderar integrationerna på vår CRM-marknadsplats Xero, WhatsApp, Trello, Zoom och många fler. Du hittar Pipedrive-integrationer med e-postmarknadsföringsverktyg, videosamtalsappar, telefonlösningar och analysplattformar.

Se hur Pipedrive kan fungera för ditt företag