CRM-plattformen som hjelper bedriften din å vokse

Det første CRM-et utformet av selgere, for selgere. Gjør mer for å utvide virksomheten.

Full tilgang. Ingen kredittkort kreves. Brukt av over 100 000 firmaer.

Stolt på av over 100 000 firmaer i 179 land

4.5/5

4.2/5

4.3/5

4.5/5

4.5/5

4.7/5

Slik fungerer Pipedrive

Kom i gang med tre enkle trinn

1. Sett opp pipelinen

Opprett fasene i salgstrakten eller bruk en eksisterende mal. Legg til salgsavtalene dine eller importer dem automatisk fra et regneark eller CRM.

2. Spor fremgang

Få automatiske varsler og påminnelser for å holde oversikten over salgsavtaler. Salgsprognoser oppdateres hver gang du flytter en salgsavtale videre i salgstrakten.

3. Automatiser vekst

Gjennomgå analyser og bruk AI-teknologi for å hjelpe deg med å finne muligheter for å avslutte flere salg. Automatiser rutineoppgaver og administrasjonsarbeid.

Forbedre planen din med flere funksjoner

LeadBooster

Fang opp flere potensielle kunder
Få flere potensielle kunder med dette kraftige og brukervennlige verktøysettet for generering av potensielle kunder.
Finn ut mer

Besøkende på nettstedet

Se hvem som surfer på nettstedet ditt

Finn ut hvilke organisasjoner som surfer på nettstedet ditt, hvor lenge, hvordan de fant deg og hva de engasjerte seg i.

Finn ut mer

Smart Docs

Administrer alle dokumentene dine på ett sted

Sentraliser hele dokumentasjonsprosessen ved å sende sporbare tilbud, forslag og kontrakter fra Pipedrive.

Finn ut mer

Campaigns

Send fantastiske e-postmarkedsføringskampanjer

Opprett og send tilpassbare e-postkampanjer med profesjonelle maler, laget for å få flere klikk.

Finn ut mer

Utformet for at du skal kunne fortsette å selge

Målbare resultater fra et topprangert salgs-CRM

93%

Kundestøttetilfredshet

Topprangert CRM

For produktinnovasjon og brukertilfredshet

$85b

Verdt avsluttede salgsavtaler for over 100.000 firmaer

Prisvinnende CRM-programvare

Pipedrive er anerkjent som et topprangert CRM-verktøy og har vunnet over seks bransjeledende priser bare i år

Over 350 integrasjoner

Utvid mulighetene til Pipedrive med hundrevis av apper og integrasjoner

Sett Pipeline på prøve

Sanntidsresultater og inntekter

Se hvordan firmaer som ditt har knust salgssuksessmålene sine

Genererte 2,5 millioner dollar i salg
Pipedrive er laget for selgere. Det er den typen programvare som bare fungerer – jeg trenger ikke å prøve å få den til å fungere. Den gjør det allerede. Det er bare perfekt.

Tiffany LargieGrunnlegger og CEO, Largie Business Strategies | Sales | USA

Økte inntektene med 40 %
Å bruke Pipedrives CRM er en av de beste beslutningene vi noen gang har tatt. Vi har sett den årlige inntekten eksplodere, og utsiktene blir bare enda bedre.

Mitch WorkmanDigital Marketing Director, Big Dog Solar | Energy Sector | USA

Vil Pipedrive fungere for meg?

Øk salget og få potensielle kunder inn i pipelinen

Hvordan vil Pipedrives CRM-løsning hjelpe meg med å forbedre salget?

Pipedrives visuelle salgspipeline gjør administrasjon av kunderelasjoner til en lek ved å la deg spore potensielle kunder, oppdage muligheter, måle nøkkelaktiviteter, effektivisere salgsarbeidsflyter og fokusere på salgssuksess.

Automatiske påminnelser og oppfølginger øker produktiviteten din, og fjerner gjentagende, tidkrevende oppgaver. Sanntidsrapporter viser selgerne og salgssjefene hvilke bedriftsprosesser du bør prioritere.

Kundene våre inngår i gjennomsnitt 28 % flere salgsavtaler det første året.

Velg plan

Pipedrive er rangert som CRM-et som er lettest å installere, mest brukervennlig og gir mest valuta for pengene. Sammenlign våre forskjellige nivåer og velg det beste for deg.

Få priser

Vil Pipedrive fungere for et stort team?

Ja! Pipedrives CRM-plattform er godt egnet for både små bedrifter og bedriftsorganisasjoner.

Vi gir det store salgsteamet ditt mulighet til å være mer effektive når det gjelder kundeinteraksjoner med interaktive CRM-funksjoner som fremdriftssporing, salgsautomatisering, prosesjonsprognoser, en aktivitetsbasert planlegger og topp sikkerhet.

Store team drar også nytte av en egen kontoadministrator hvis rolle er å hjelpe deg med å få mest mulig ut av Pipedrive-kontoen din og hjelpe deg med introduksjonen av teammedlemmer og beste praksis for pipelineledelse.

Mange av bedriftskundene våre har økt nye kontoer med tosifret antall samtidig som inntektene steg med over 40 %.

Finn ut mer

Brukt av over 100 000 firmaer i 179 land

Ofte stilte spørsmål om CRM

 • Hva er administrering av kundeforhold?

  «Customer Relations Management» – eller «CRM» forkortet – refererer til teknologien og prosessene som en organisasjon bruker for å administrere kontaktene og relasjonene sine, både eksterne og interne. Disse relasjonene kan være med kunder, potensielle kunder innen salg, advokater, investorer og jobbsøkere. Dette betyr at selv om «C» i «CRM» står for «Customer», kan disse prosessene og verktøyene brukes til å administrere mye annet. Les mer i veiledningen vår til hva CRM er.

 • Hva er CRM-programvare?

  CRM-programvare, også kjent som CRM-plattformer eller -systemer, refererer spesifikt til teknologien organisasjoner bruker for å administrere relasjoner og prosesser. Vanligvis lar disse CRM-verktøyene brukere spore aktivitetene deres, administrere kommunikasjon med andre parter, måle effekten av deres og teamets handlinger og forutsi inntekter. De beste CRM-ene integreres også med andre forretningsverktøy, for eksempel e-postmarkedsføring, dokumentadministrasjon og programvare for nettstedsporing.

 • Hva er CRM innen markedsføring?

  Selv om CRM betyr det samme i markedsføring som det gjør i salg, har markedsførere normalt forskjellige ansvar når det kommer til håndtering av kunderelasjoner. Disse markedsføringsaktivitetene inkluderer sending og sporing av e-postkampanjer, generering av potensielle kunder av høy kvalitet og håndtering av relasjoner med innholdspartnere.

 • Hvordan velger jeg CRM?

  Å velge riktig CRM for bedriften krever undersøkelse og testing. Mange CRM, inkludert Pipedrive, tilbyr nye brukere en 14-dagers gratis prøveperiode for å se om programvaren passer behovene deres. Tre nøkkelkriterier når du leter etter det beste CRM-et er brukervennlighet, introduksjon og resultatorientering. Du bør også sørge for at bransjen din kan bruke det interaktive CRM-et og at det kan skaleres for å imøtekomme behovene dine etter hvert som bedriften vokser. Finn ut mer om hvordan du velger det beste CRM-et.

 • Hvordan kobler du CRM til Facebook?

  Mange CRM har innebygde integrasjoner med Facebook. Du kan for eksempel integrere Pipedrive med Facebook gjennom Markedsplass-appen vår. Du kan også koble CRM-plattformer til Facebook gjennom Zapier og andre integreringsverktøy. Facebook Lead Ads og Pipedrive kan for eksempel synkroniseres slik at du kan spore potensielle salg på sosiale medier i sanntid.

 • Hvilke apper kan jeg koble til Pipedrive?

  Pipedrive integreres med hundrevis av verktøy og apper gjennom Pipedrive Markedsplass. I tillegg til Facebook og Zapier inkluderer CRM Markedsplass-integrasjonene Xero, WhatsApp, Trello, Zoom og flere andre. Du kan finne Pipedrive-integrasjoner med e-postmarkedsføringsverktøy, apper for videosamtaler, telefonløsninger og analyseplattformer.

Se hvordan Pipedrive fungerer for bedriften din