CRM-alusta yrityksesi kasvattamiseen

Ensimmäinen myyjien suunnittelema ja myyjiä varten suunniteltu CRM. Tee enemmän kasvattaaksesi yritystäsi.

Täysi käyttöoikeus. Luottokorttia ei tarvita. Yli 100 000 yrityksen käyttämä.

Yli 100 000 yrityksen käyttämä 179 maassa

4.5/5

4.2/5

4.3/5

4.5/5

4.5/5

4.7/5

Miten Pipedrive toimii

Aloita kolmessa helpossa vaiheessa

1. Määritä myyntiputkesi

Luo myyntisuppilosi vaiheet tai käytä olemassa olevaa mallia. Lisää kauppasi tai tuo ne automaattisesti laskentataulukosta tai CRM-järjestelmästä.

2. Seuraa edistymistä

Saa automaattisia hälytyksiä ja muistutuksia pitääksesi kaupat hallinnassa. Myyntiennusteet päivittyvät aina, kun siirrät kauppaa suppilossa.

3. Automatisoi kasvu

Käy läpi analytiikkaa ja käytä tekoälyteknologiaa apunasi tunnistaaksesi tilaisuuksia päättää enemmän kauppoja. Automatisoi rutiinitehtävät ja hallinnolliset tehtävät.

Tehosta sopimustasi lisäominaisuuksilla

Liidibuusteri

Kerää enemmän liidejä
Hanki enemmän liidejä tällä tehokkaalla ja helppokäyttöisellä liidinkeräystyökalupaketilla.
Lisätietoja

Verkkovierailijat

Näe ketkä selaavat sivustoasi

Tunnista mitkä organisaatiot selaavat verkkosivustoasi, kuinka kauan, miten he löysivät sinut ja mikä heitä kiinnostaa.

Lisätietoja

Smart Docs

Hallitse kaikkia asiakirjojasi yhdessä paikassa

Keskitä koko asiakirjaprosessi lähettämällä seurattavia tarjuoksia, ehdotelmia ja sopimuksia Pipedrivesta.

Lisätietoja

Campaigns

Lähetä mahtavia sähköpostimarkkinointikampanjoita

Luo ja lähetä mukautettavia sähköpostikampanjoita ammattimaisilla malleilla, jotka on kehitetty saamaan aikaan enemmän napsautuksia.

Lisätietoja

Suunniteltu pitämään sinut myymässä

Mitattavia tuloksia ykköseksi arvioidulta myynnin CRM-järjestelmältä

93 %

Asiakastukityytyväisyys

CRM-järjestelmien ykkönen

Tuoteinnovaatioiden ja käyttäjätyytyväisyyden osalta

85 miljardin dollarin

Arvosta päätettyjä kauppoja yli 100 000 yritykselle

Palkittu CRM-ohjelmisto

Pipedrive on tunnustettu huippuarvostetuksi CRM-työkaluksi ja on saanut yksistään tänä vuonna yli kuusi alan johtavaa palkintoa

Yli 350 integraatiota

Laajenna Pipedriven mahdollisuuksia sadoilla sovelluksilla ja integraatioilla

Kokeile Pipedrivea

Tosielämän tuloksia ja tuottoja

Näe miten omasi kaltaiset yritykset ovat murskanneet myyntimenestystavoitteensa

Sai aikaan 2,5 miljoonaa dollaria myyntiä
Pipedrive on luotu myyjiä varten. Se on ohjelmisto, joka yksinkertaisesti toimii – minun ei tarvitse yrittää saada sitä toimimaan. Se toimii jo. Se on yksinkertaisesti täydellinen.

Tiffany LargiePerustaja ja toimitusjohtaja, Largie Business Strategies | Myynti | Yhdysvallat

Kasvatti liikevaihtoa 40 %
Pipedriven CRM-ohjelmiston käyttäminen on yksi parhaista koskaan tekemistämme päätöksistä. Liikevaihtomme on kasvanut räjähdysmäisesti, ja tulokset näyttävät paremmilta ja paremmilta.

Mitch WorkmanDigitaalisen markkinoinnin johtaja, Big Dog Solar | Energiasektori | Yhdysvallat

Toimiiko Pipedrive minulle?

Tehosta myyntiä ja hanki liidejä myyntiputkeesi

Miten Pipedriven CRM-ratkaisu auttaa minua parantamaan myyntiä?

Pipedriven visuaalinen myyntiputki tekee asiakassuhteiden hallinnasta helppoa antamalla sinun seurata liidejä, havaita tilaisuuksia, mitata tärkeitä aktiviteetteja, tehostaa myynnin työkulkuja ja keskittyä myyntimenestykseen.

Automatisoidut muistutukset ja seurannat parantavat tuottavuuttasi, eliminoiden toistuvat, aikaa vievät tehtävät. Reaaliaikaiset raportit näyttävät myyjillesi ja myyntipäälliköillesi, mitä yritysprosesseja tulisi priorisoida.

Asiakkaamme päättävät keskimäärin 28 % enemmän kauppoja ensimmäisen vuotensa aikana.

Valitse sopimuksesi

Pipedrive on arvioitu CRM-järjestelmäksi, joka tarjoaa parhaan vastineen rahoille, joka on helpoin ottaa käyttöön ja jota on helpoin käyttää. Vertaa eri tasojamme ja valitse sinulle parhaiten sopiva.

Katso hinnat

Toimiiko Pipedrive suurelle tiimille?

Pipedriven CRM-alusta sopii hyvin sekä pien- että suuryrityksille.

Autamme suurta myyntitiimiäsi olemaan tehokkaampi asiakasvuorovaikutusten osalta interaktiivisilla CRM-ominaisuuksilla, kuten edistymisen seurannalla, myynnin automaatiolla, ennusteilla, aktiviteetteihin perustuvalla suunnittelulla ja huippuluokan turvallisuudella.

Suuret tiimit saavat avukseen myös oman tilivastaavan, jonka tehtävänä on auttaa sinua saamaan mahdollisimman paljon irti Pipedrive-tilistäsi sekä auttaa tiimin jäsenten perehdytyksessä ja myyntiputken hallinnan parhaiden käytäntöjen kanssa.

Monet suuret asiakkaamme ovat kasvattaneet uusien asiakkuuksien määrää kymmenillä prosenteilla ja kasvattanut liikevaihtoaan yli 40 %.

Lisätietoja

Yli 100 000 yrityksen käyttämä 179 maassa

Usein kysyttyä CRM-järjestelmistä

 • Mitä on asiakassuhteiden hallinta?

  Asiakassuhteiden hallinta – josta käytetään myös sen englanninkieliseen nimeen perustuvaa lyhennettä CRM – viittaa teknologiaan ja prosesseihin, joita organisaatio käyttää hallitakseen yhteystietojaan ja suhteitaan, sekä ulkoisia että sisäisiä. Nämä suhteet voivat olla asiakkaiden, myyntiliidien, kannattajien, sijoittajien ja työnhakijoiden kanssa. Tämä tarkoittaa, että vaikka puhummekin asiakassuhteiden hallinnasta, näitä prosesseja ja työkaluja voidaan käyttää myös monen muun hallintaan. Voit lukea lisää oppaastamme siihen, mitä CRM on.

 • Mikä on CRM-ohjelmisto?

  CRM-ohjelmistot, jotka tunnetaan myös CRM-alustoina tai -järjestelminä, viittaavat erityisesti teknologiaan, jota organisaatiot käyttävät suhteiden ja prosessien hallintaan. Tavallisesti käyttäjät voivat käyttää näitä CRM-työkaluja aktiviteettiensa seurantaan, viestinnän hallintaan muiden osapuolien kanssa, oman ja tiiminsä toiminnan vaikutusten mittaamiseen ja tuottojen ennustamiseen. Parhaat CRM-järjestelmät integroituvat myös muihin yritystyökaluihin, kuten sähköpostimarkkinointi-, asiakirjanhallinta- ja verkkosivustonseurantaohjelmistoihin.

 • Mitä on CRM markkinoinnissa?

  Vaikka CRM tarkoittaa markkinoinnissa samaa kuin myynnissäkin, markkinoijilla on yleensä eri vastuut asiakassuhteiden hallinnan suhteen. Näihin markkinointiaktiviteetteihin voi sisältyä sähköpostikampanjoiden lähettäminen ja seuranta, korkealaatuisten liidien kerääminen ja suhteiden hallinta sisältökumppaneiden kanssa.

 • Miten valitsen CRM-järjestelmän?

  Oikean CRM-järjestelmän valitseminen yrityksellesi edellyttää tutkimusta ja testaamista. Monet CRM-järjestelmät, mukaan lukien Pipedrive, tarjoavat uusille käyttäjille 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, jotta he voivat nähdä, sopiiko ohjelmisto heidän tarpeisiinsa. Kolme keskeistä kriteeriä parhaan CRM-järjestelmän etsimisessä ovat helppokäyttöisyys, käyttöönotto ja tuloskeskeisyys. Sinun on myös syytä varmistaa, että toimialasi voi käyttää interaktiivisesta CRM-järjestelmää, ja että se skaalautuu tarpeidesi mukaan yrityksesi kasvaessa. Lue lisätietoja parhaan CRM-järjestelmän valinnasta.

 • Miten yhdistät CRM-järjestelmän Facebookiin?

  Monilla CRM-järjestelmillä on omat integraationsa Facebookiin. Voit esimerkiksi integroida Pipedriven Facebookiin Markkinoiden sovelluksemme kautta. Voit myös yhdistää CRM-alustoja Facebookiin Zapierin ja muiden integraatiotyökalujen kautta. Facebookin Liidimainokset ja Pipedrive voidaan esimerkiksi synkronoida siten, että voit seurata sosiaalisen median liiditoimintaasi reaaliajassa.

 • Mitä sovelluksia voin yhdistää Pipedriveen?

  Pipedrive integroituu satoihin työkaluihin ja sovelluksiin Pipedriven Markkinoiden kautta. Facebookin ja Zapierin lisäksi CRM-markkinoidemme integraatioihin sisältyy Zero, WhatsApp, Trello, Zoom ja muita. Voit löytää Pipedriven integraatioita sähköpostimarkkinointityökalujen, videopuhelusovellusten, puhelinratkaisujen ja analytiikka-alustojen kanssa.

Katso miten Pipedrive voi auttaa yritystäsi