Het CRM-platform om je bedrijf te laten groeien

De eerste CRM die is ontworpen door verkopers, voor verkopers. Doe meer om je bedrijf te laten groeien.

Volledige toegang. Geen creditcard vereist. Gebruikt door meer dan 100.000 bedrijven.

Meer dan 100.000 bedrijven in 179 landen gebruiken Pipedrive

4.5/5

4.2/5

4.3/5

4.5/5

4.5/5

4.7/5

Zo werkt Pipedrive

Ga in 3 stappen aan de slag

1. Stel je pijplijn in

Maak een salestrechter met je eigen stadiums, of gebruik een template. Voeg je deals toe of importeer ze automatisch van een spreadsheet of een andere CRM.

2. Volg de voortgang op

Houd je deals in beweging met automatische meldingen. Je omzetprognose wordt bijgewerkt naarmate je deals door de trechter gaan.

3. Automatiseer groei

Bekijk analytics en gebruik AI-technologie om kansen op meer verkoop te identificeren. Automatiseer routinetaken en administratief werk.

Voeg meer functies toe aan je abonnement

LeadBooster

Identificeer meer leads
Verwerf meer leads met deze krachtige en gebruiksvriendelijke toolset voor het genereren van leads.
Meer informatie

Websitebezoekers

Ontdek wie je website bezoekt

Weet welke organisaties je website bezoeken, hoelang ze er blijven, hoe ze bij je terecht zijn gekomen en wat ze er doen.

Meer informatie

Smart Docs

Beheer al je documenten op één plaats

Verstuur traceerbare offertes, voorstellen en contracten vanuit Pipedrive. Zo centraliseer je je hele documentenstroom.

Meer informatie

Campaigns

Verstuur fantastische e-mailcampagnes

Gebruik professionele templates die zijn ontworpen voor meer klikken om e-mailcampagnes te maken en te verzenden.

Meer informatie

Ontworpen zodat je blijft verkopen

Meetbare resultaten van de best beoordeelde verkoop-CRM

93%

Tevredenheid over klantondersteuning

Best beoordeelde CRM

Voor productinnovatie en gebruikerstevredenheid

$85 mld

Aan binnengehaalde deals voor meer dan 100.000 bedrijven

Bekroonde CRM-software

Pipedrive wordt erkend als een CRM-tool van wereldklasse en heeft alleen al dit jaar meer dan 6 toonaangevende prijzen in de wacht gesleept

Meer dan 350 integraties

Breid de mogelijkheden van Pipedrive uit met honderden apps en integraties

Probeer Pipedrive uit

Reële resultaten en inkomsten

Bekijk hoe bedrijven zoals dat van jou hun verkoopdoelen ruim behaalden

Genereerde $ 2,5 miljoen aan verkopen
Pipedrive is gemaakt voor verkopers. Het is software die gewoon werkt, zonder dat ik me moet aanpassen of er veel moeite voor moet doen. Voor mij is het gewoon perfect.

Tiffany LargieOprichter en CEO, Largie Business Strategies | Verkoop | VS

Zag de inkomsten met 40% stijgen
Overstappen op de CRM van Pipedrive is een van de beste beslissingen die we ooit hebben genomen. Onze jaarlijkse omzet is de hoogte in geschoten, en onze verwachtingen worden steeds beter.

Mitch WorkmanDigital Marketing Director, Big Dog Solar | Energiesector | VS

Is Pipedrive ook nuttig voor mij?

Verkoop meer en breng leads naar je pijplijn

Hoe kan de CRM-oplossing van Pipedrive de verkoop bevorderen?

De visuele verkooppijplijn van Pipedrive maakt klantrelatiebeheer gemakkelijk. Je kunt leads eenvoudig opvolgen, kansen ontdekken, kernactiviteiten meten, workflows vereenvoudigen en je richten op verkoopsucces.

Met geautomatiseerde herinneringen en opvolging verhoog je de productiviteit en elimineer je tijdrovende routinetaken. Realtime rapporten tonen je verkopers en verkoopmanagers aan welke bedrijfsprocessen ze prioriteit moeten geven.

Onze klanten sluiten het eerste jaar gemiddeld 28% meer deals.

Kies je abonnement

Pipedrive wordt erkend als de voordeligste, gemakkelijkst in te stellen en meest gebruiksvriendelijke CRM. Vergelijk onze verschillende opties en maak je keuze.

Prijzen bekijken

Is Pipedrive ook nuttig voor grote teams?

Jazeker! Het CRM-platform van Pipedrive is geschikt voor zowel kleine bedrijven als grote organisaties.

We geven je grote verkoopteam alle tools in handen om doeltreffend te communiceren met klanten, dankzij interactieve CRM-functies als een voortgangtracker, verkoopautomatisering, prognoses, een op activiteiten gebaseerde planner en de allerbeste beveiliging.

Grote teams doen verder hun voordeel met een eigen accountmanager die je helpt om het meeste voordeel uit je account te halen, je teamleden aan boord te krijgen en de beste praktijken inzake pijplijnbeheer te volgen.

Meerdere van onze grote klanten hebben het aantal nieuwe accounts sterk kunnen verhogen en hebben tot meer dan 40% extra omzet geboekt.

Meer informatie

Gebruikt door meer dan 100.000 bedrijven in 179 landen

Veelgestelde vragen over CRM's

 • Wat is klant­re­la­tie­be­heer?

  Een CRM - een systeem voor klantrelatiebeheer - is een geheel van technologieën en processen die door een organisatie worden ingezet om interne en externe contacten en relaties te beheren. Het kan daarbij gaan om relaties met bestaande en potentiele klanten, investeerders, sollicitanten of voorstanders. Hoewel een CRM dus vooral draait om klanten, kunnen deze processen en tools voor veel meer doeleinden worden gebruikt. Je leest er alles over in onze gids Wat is CRM.

 • Wat is CRM-software?

  Het begrip CRM-software, of CRM-platformen en -systemen, verwijst specifiek naar de technologie die organisaties gebruiken om relaties en processen te beheren. Doorgaans stellen deze CRM-tools gebruikers in staat hun activiteiten te volgen, de communicatie met andere partijen te beheren, de impact van hun acties en die van hun team te meten, en inkomsten te voorspellen. De beste CRM-tools integreren ook met andere zakelijke tools voor bijvoorbeeld e-mailmarketing, documentbeheer en het bijhouden van websites.

 • Wat is de betekenis van CRM in marketing?

  CRM betekent eigenlijk hetzelfde in marketing als in verkoop, maar marketeers hebben doorgaans andere verantwoordelijkheden als het gaat om klantenrelatiebeheer. Marketingactiviteiten omvatten het verzenden en volgen van e-mailcampagnes, het genereren van kwalitatieve leads, en het beheren van relaties met contentpartners.

 • Hoe kies ik een CRM?

  De juiste CRM voor je bedrijf kiezen, vergt onderzoek en testen. Veel CRM's, waaronder Pipedrive, bieden nieuwe gebruikers een gratis proefperiode van 14 dagen waarin ze kunnen nagaan of de software aan hun behoeften voldoet. Drie belangrijke criteria bij het zoeken naar de beste CRM zijn gebruiksgemak, onboarding en resultaatgerichtheid. Je moet er ook zeker van zijn dat de interactieve CRM geschikt is voor je branche en dat deze kan worden aangepast aan je behoeften naarmate je bedrijf groeit. Meer informatie over hoe je de beste CRM kiest.

 • Hoe kan een CRM worden gekoppeld aan Facebook?

  Veel CRM's bevatten een integratie met Facebook. Zo kun je bijvoorbeeld Pipedrive integreren met Facebook via onze Marktplaats-app. Je kunt CRM-platforms ook met Facebook verbinden met behulp van Zapier en andere integratietools. Facebook Lead Ads en Pipedrive kunnen bijvoorbeeld zo worden gesynchroniseerd dat je je leadinspanningen via sociale media live kunt volgen.

 • Welke apps kan ik koppelen aan Pipedrive?

  Pipedrive biedt integraties met honderden tools en apps via de Marktplaats van Pipedrive. Naast Facebook en Zapier omvatten onze CRM-integraties ook Xero, WhatsApp, Trello, Zoom en vele andere. Er zijn verder ook integraties met e-mailmarketingtools, apps voor videobellen, telefoonoplossingen en analyseplatforms.

Ontdek wat Pipedrive voor jouw bedrijf kan betekenen